Organisatie

Assemblee Speakers & Management Bureau is een toonaangevend Sprekers & Management Bureau dat sinds de oprichting in 1985 befaamde sprekers hun verhaal laat vertellen met als doelstelling wereldwijd een publiek te inspireren, motiveren en bovenal te verbinden. Assemblee is een familiebedrijf met roots in Zuid-Limburg en een netwerk van ruim 5000 sprekers wereldwijd die op grote en minder grote events hun verhaal delen. Ongeveer 200 van deze sprekers zijn verbonden aan het management van Assemblee. Opdrachtgevers zijn nationale en internationale bedrijven, instellingen of brancheverenigingen. De kracht van Assemblee zit in de kracht van de spreker: “Een topspreker vertelt niet het verhaal maar ís het verhaal”. Vrij vertaald naar Ghandi’s “Mijn leven is mijn boodschap”. Assemblee staat voor een bindende betrokkenheid met alle partijen en heeft als kernwaarden persoonlijk, transparant en integer.

Functie

Als Accountmanager ben je de verbindende schakel tussen de opdrachtgever en de spreker:

  • Je inventariseert wensen en behoeften met de opdrachtgever als het gaat om doelstellingen, de doelgroep, locatie en vertaalt deze naar een projectomschrijving.
  • Je adviseert (internationale) opdrachtgevers die een event of bijeenkomst organiseren over de kwaliteit en de inhoud van de passende sprekers
  • Je bouwt aan en verdiept duurzame relaties met opdrachtgevers ten behoeve van zakelijk lange termijn partnerships
  • Je signaleert kansen in de markt, creëert business opportunity’s in de wereld van vandaag en werkt continue aan de profilering van Assemblee als bureau
  • Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en spreker gedurende het hele traject. Je draagt zorg voor een heldere follow-up als het gaat contracten, afspraken, voorbereiding, optreden en evaluatie.
  • Je ontzorgt de sprekers die verbonden zijn aan het management van Assemblee. Je organiseert en faciliteert hun business en verrast hen regelmatig met excellente service, aandacht en nieuwe kansen.

Functie eisen

Vanuit minimaal een HBO achtergrond Commerciële Economie of Facilitair Management heb je ongeveer 3 jaar sales- en/of advieservaring opgedaan in een business-to-business omgeving. Je bent in-en extern een gesprekspartner op niveau, beweegt je gemakkelijk in diverse gezelschappen en hebt een goed gevoel voor verhoudingen. Je bent pro-actief, positief en klantgericht met een bovengemiddelde interesse en nieuwsgierigheid in mensen en hun verhalen. Je hebt een brede algemene kennis, (internationale) interesse en volgt de actualiteit en relevante ontwikkelingen. Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels, een derde taal is een pré.

Aanbod

Je wordt onderdeel van een klein gedreven team met korte lijnen. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je te ontwikkelen, te bouwen aan een duurzaam netwerk en bij te dragen aan inspirerende events. Assemblee biedt een vaste functie voor 40 uur per week, gestart wordt met een contract voor één jaar. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Inlichtingen

Delfin Executives ondersteunt Assemblee Speakers & Management Bureau bij deze werving. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Elise Lansu, 043-3285110 of 06-23909009.

Je sollicitatie zien we graag tegemoet middels het insturen van je motivatiebrief en CV inclusief pasfoto via de sollicitatiebutton.

Zelf geen interesse, deel dan deze vacature